Mjesto sporta, prijateljstva, osmijeha i uspomena

Traje osmi po redu ‘Let’s play sport camp’ u Međimurju

Objavljeno: 28.06.2023. zagorjeinternational

‘Let’s play sport camp’ za djecu već se tradicionalno posljednjih osam godina održava u Međimurju, u Termama sveti Martin. Završetkom školske godine brojne djevojčice i dječaci kreću s aktivnim provođenjem ljetnih praznika, a upravo su sportski kampovi mjesto gdje se djeca upoznaju sa sportskim načinom života, ali su i primjer kvalitetne suradnje za sigurno, zdravo i zabavno odrastanje naših najmlađih.

Više od 200 djece iz čitave Hrvatske će se u narednom tjednu okušati u brojnim sportovima – nogometu, košarci, rukometu, stolnim tenisu, tenisu, gimnastici i odbojci, a sve to pod vodstvom iskusnih trenera. Također, uživat će u brojnim zabavnim i edukativnim sadržajima. A upravo je takav oblik organiziranog, kvalitetnog i zabavnog provođenja dijela ljetnih praznika jedan od omiljenih izbora djece.

Otvorenju kampa nazočio je međimurski župan Matija Posavec koji je djevojčicama i dječacima poželio dobrodošlicu u Međimurje i ugodan boravak u Europskoj regiji sporta nabrojavši naše uspješne sportaše.

– Želim vam da iz Međimurja ponesete puno prijateljstava, osmijeha i lijepih uspomena za cijeli život – rekao je Posavec.

Sudionicima kampa obratili su se i direktor kampa Dino Klaić, direktor Turističke zajednice Općine Sveti Martin na Muri David Novinščak i voditelj prodaje Terme sveti Martin Goran Perčić, poželjevši im puno sportskog uspjeha, ali i trenutaka ispunjenih radošću i smijehom. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba