Općina Petrovsko slavi svoj dan

PETROVO 2023: Čeka vas pjesma, sport, zabava i još mnogo  toga

Objavljeno: 27.06.2023. zagorjeinternational

Općina Petrovsko slavi svoj dan. Posjetitelje očekuje zabavan program gdje svatko može pronaći nešto za sebe, a djecu u petak i subotu očekuju i napuhanci.

“Petrovo 2023. “ započinje u četvrtak 29. lipnja Svetom Misom u 11 sati, nakon čega će biti održano polaganje vijenaca i paljenje svijeća za poginule i smrtno ranjene branitelje “Staza besmrtnih“ u 12.15 sati. Poslije paljenja svijeća na redu je svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Petrovsko s početkom u 13 sati.

Petrovo se nastavlja i u petak kada su na rasporedu dvije predstave. Prva predstava pod nazivom “Tko donosi najljepši dar, jaje, zeko ili dimnjačar?“ je namijenjena djeci i počinje u 18 sati, a nakon nje slijedi predstava za odrasle pod nazivom “Direkt u glavu“ u 20. Petak će završiti malonogometnim kupom Općine Petrovsko koji počinje u 21 sat na igralištu kod Pečka.

U subotu, zadnji dan slavlja donosi još zanimljivosti. S početkom u 14 sati posjetitelje uz Dan udruga očekuje kuhanje kotlića, u 16.30 slijedi vatrogasno javno pokazna vježba nakon čega u 17.30 slijedi susret puhačkih orkestara i mažoretkinja. Dani Općine završit će druženjem mještana uz nastup grupe Akord koji počinje u 20 sati.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba