S razumnih 0,40 eura na vrtoglavih 1,80

ŠOK! Parking u manje od dva tjedna poskupio četiri i pol puta 

Objavljeno: 12.06.2023. zagorjeinternational

Jedan čitatelj portala Danica.hr iz Zagreba s obitelji često ljetuje u Crikvenici, a tamo odlazi i na produžene vikende kada se za to ukaže prilika. Tako je bilo i ovog vikenda, no ovaj posjet gradu će mu ostati itekako u sjećanju.

Naime, koncesionar je, uz podršku gradske vlasti, u Crikvenici drastično digao cijene parkinga te ona sada košta 1,80 eura, odnosno 1,92 eura ako plaćate mobitelom. Prije dva tjedna u istoj je zoni u Crikvenici parking stajao 0,40 eura. Drugim riječima, cijena je u nekoliko dana narasla četiri i pol puta.

Čitatelj je portalu Danica.hr poslao i dokaze. Naime, poslao je snimku zaslona mobitela snimljenu 26. svibnja ove godine kada je u ‘ZONI 0’ parking plaćen 0,40 eura, a potom i snimku zaslona napravljenu 10. lipnja gdje je parking u istoj zoni plaćen 1,80 eura.

čitatelj portala Danica.hr

– Ok, u sezoni je od početka lipnja do početka listopada parkiranje i inače tamo skuplje nego izvan sezone. Ali, ovo je drastična razlika. Odete se kupati i onda za parkiranje morate platiti barem 5-6 eura – požalio se turist.

Lani je cijena parkinga u Crikvenici u ‘ZONI 0’ bila 1,33 eura, odnosno, ove je godine parking skuplji za oko 35 posto. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba