TUHELJ: Sjajni rezultati domaćih učenika na natjecanju iz Geografije

ČESTITAMO: Državni prvak je Lovro Klancir iz SS Zlatar

Objavljeno: 11.06.2023. zagorjeinternational

Na Državnom natjecanju iz geografije za učenike osnovnih i srednjih škola održanog u Tuhlju od 5. do 7. lipnja, domaći natjecatelji postigli su zavidne rezultate.

Tu je u prvom predu Lovro Klancir iz Srednje škole Zlatar, koji je pod mentorstvom profesorice Davorke Pelko postao državni prvak u kategoriji ‘srednjih strukovnih škola’. Drugo mjesto u kategoriji ‘prvi razred gimnazije’ osvojila je Petra Žnidarić iz Srednje škole Krapina s mentoricom profesoricom Valentinom Lež Trgovec, dok je treće mjesto u kategoriji ‘treći razred gimnazije ‘osvojio Gabrijel Kučko iz Gimnazije AGM Zabok pod mentorstvom profesorice Gordane Tkalčević.

Kod srednjoškolaca na državno natjecanje još su se plasirali i na njemu ostvarili dobre rezultate:

Otto Brezak iz Gimnazije AGM Zabok, koji je osvojio 8. mjesto u kategoriji drugi razred gimnazije’. Vedran Pavić iz Srednje škole Krapina koji je osvojio četvrto mjesto u kategoriji ‘srednjih strukovnih škola’. Iva Kelemen iz Srednje škole Pregrada, koja je osvojila 13. mjesto u kategoriji ‘srednjih strukovnih škola’. 

Kod osnovnih škola u kategoriji ‘peti razred’ sjajno drugo mjesto osvojio je Sebastian Gajski iz Osnovne škole Vladimir Bosnar, Stubičke Toplice, pod mentorstvom prof. Marijane Pavlović. Marta Žnidarić iz Osnovne škole Ljudevit Gaj, Krapina osvojila je 21. mjesto u kategoriji ‘šesti razred’. Luka Hršak iz Osnovne škole Ljudevit Gaj, Krapina osvojio je 16. mjesto u kategoriji ‘sedmi razred’.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba