Bilo je alkoholiziranih, ali i teško ozlijeđenih

Na zagorskim prometnicama zabilježeno pet prometnih nesreća, u Pristavi kod Tuhlja smrtno stradao traktorist 

Objavljeno: 05.06.2023. zagorjeinternational

PU Krapinsko – zagorska je izvijestila da je tijekom proteklog vikenda od kaznenih djela evidentirala jedno kazneno djelo krađe, jedno kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama te tri kaznena djela oštećenja tuđe stvari. Također, od prekršaja su policijski službenici zabilježili jedan prekršaj iz Zakona o gospodarenju otpadom i jedan prekršaj remećenja javnog reda i mira.

Nadalje, kako su izvijestili, na prometnicama naše županije tijekom vikenda zabilježeno je pet prometnih nesreća. 

Četiri nesreće su samo s materijalnom štetom do kojih je došlo u Matencima i Zlatar Bistrici zbog neprilagođene brzine, te u Podgrađu i Oroslavju zbog ne kretanja vozilom uz desni rub kolnika.

U Špičkovini, u prometnoj nesreći do koje je došlo zbog ne kretanja vozilom na dovoljnoj udaljenosti od desnog ruba kolnika, vozač bicikla zadobio je teške tjelesne ozljede.

Vozač koji je skrivio nesreću u Oroslavju upravljao je vozilom s 1,01 promila alkohola u organizmu, a u Špičkovini 0,94 promila.   

– Od ostalih događaja možemo izdvojiti jedan nesretni slučaj u Pristavi kraj Tuhlja gdje je došlo do prevrtanja traktora i priključnog stroja prilikom čega je jedna osoba smrtno stradala – izvijestili su iz policije. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba