Krapinski Zagorec ove subote igra odlučujuću utakmicu, dođite ih podržati u Podgoru Krapinsku

Od ostanka u ligi među elitom hrvatskog nogometa dijeli ih samo jedan bod 

Objavljeno: 01.06.2023. zagorjeinternational

Ove subote NK Zagorec iz Krapine bit će domaćin utakmice druge supersport lige, odnosno treće državne lige. S početkom u 17.30 sati započet će derbi između NK Zagorec Krapina i NK Grobničan Čavle u kojem će domaćini tražiti pobjedu i potvrdu ostanka u elitnom razredu.

NK Zagorec trenutno je na 10. mjestu, no treba im osvajanje samo jednog boda kako bi osigurali ostanak u ligi. Budući da se igra na domaćem terenu, podrška publike je izuzetno važna.

– U subotu nas očekuje utakmica sezone i pozivamo sve navijače da budu naš 12. igrač. Trebamo snažnu i glasnu podršku s tribina, a dečki na terenu će se pobrinuti da svi zajedno potvrdimo ostanak našeg Zagorca u elitnom rangu natjecanja. Naša Krapina i naši navijači to zaslužuju i zato pozivam sve navijače da zajedno dođemo do uspjeha – poručio je navijačima predsjednik kluba Tomislav Pernjek, koji je ujedno podsjetio na prvi susret protiv Grobničana: 

– Protiv subotnjih protivnika igrali smo ove jeseni i izgubili smo 2:0. Oni su također u borbi za opstanak i njima igra samo pobjeda, tako da će utakmica biti jako zahtjevna. Imamo dosta ozljeda i kartona tako da definitivno nismo u potpunom sastavu, zbog čega nam je potpora publike još važnija – dodao je Pernjek, te ponovio kako očekuje pozitivan rezultat nakon čega slijedi fešta. Naime, za sve navijače i prijatelje kluba nakon utakmice osiguran je besplatan grah i glazba.

Inače, nakon zahtjevne i teške jeseni, novi trener Perica Vidak formirao je odličnu momčad domaćih i igrača iz Zagreba, ali i drugih zemalja, koji su se ustrajno borili za Zagorec.

– Sad smo svjesni u kakvoj se ligi natječemo, definitivno smo među elitom. To je liga u kojoj se natječu bivši prvoligaši – Marsonia, Belišće, Međimurje, Sesvete… U svakom slučaju bilo bi jako lijepo da Zagorje ima predstavnika u takvom rangu natjecanja – rekao je Pernjek i pozvao sve ljubitelje nogometa i zabave da se pridruže bodrenju i podršci kao i proslavi za kraj sezone. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba