JOŠ ŠARENIJI, VESELIJI I BOGATIJI: Idućeg vikenda svi u Stubake na “Mali ulični festival”

“SIMPLY THE BEST”: Predstave, ulični performeri, koncerti i ukusna hrana samo su mali dio onoga što se sprema 

Objavljeno: 01.06.2023. VH

U Stubičke Toplice ponovno stiže popularni “Mali ulični festival”, ove godine peti po redu, a održavat će se od 9. do 11. lipnja. 

Načelnik Stubičkih Toplica Josip Beljak rekao je kako su svi jako uzbuđeni zbog Festivala te da se već lagano broje dani do početka.

– Naš je “Mali ulični festival” u ovih nekoliko godina prerastao u manifestaciju o kojoj se naveliko priča, ne samo u Zagorju, nego i puno šire. Dokaz tome je i nagrada koju smo prošle godine osvojili, a to je nagrada “Simply the Best”, odnosno, ovaj je festival prepoznat i na nacionalnoj razini te je izabran među pet najboljih festivala i zabava u kategoriji manifestacija. To nam je stoga obaveza da i dalje naš Festival držimo na nivou na kojem je bio dosad, ako ne i više – rekao je Beljak pa dodao:

– Svake godine nastojimo program unaprijediti i dodati nešto novo, a ove godine imamo nešto bogatiji dječji program, u parku imamo veću pozornicu, a tu su i još neki detalji koje će posjetitelji sami moći vidjeti već idućeg vikenda – najavio je Beljak i pozvao sve da u što većem broju posjete Stubičke Toplice.

Kako je istaknuo član Organizacijskog odbora Festivala Filip Poštek, ovogodišnji je program, ako i prethodnih godina, baziran na šarenilu boja, okusa, mirisa, ali i sadržaja.

– Bit će ovdje puno dobre zabave, sjajnih koncerata, nastupit će brojni ulični performeri, a u ponudi će biti i ukusna hrana. Također, možemo istaknuti i brojne predstave za djecu i odrasle, a sve skupa garantira sjaju atmosferu i dobru ‘vibru’ – započeo je Poštek.

– Program započinje u petak sjajnim koncertom kazališne glumice i pjevačice Vande Winter i mladog glazbenika Matije Cveka uz Funkensteine. U subotu će nastupiti Hari Rončević u parku Maksimilijana Vrhovca, nakon kojeg slijedi nastup P. Valjak tribute banda. Posljednjeg dana festivala, u nedjelju, imamo odličnu predstavu “Kaj je ljubav”, a na glavnoj pozornici će nastupiti i popularne Frajle. Isto tako, paralelno, kroz sva tri dana trajanja festivala, bit će tu već spomenuta bogata ugostiteljska ponuda, ponuda naših lokalnih OPG-ova i još mnogo različitih sadržaja, a svatko će, sigurni smo, pronaći nešto za sebe – najavio je Poštek.

Detaljni program Festivala donosimo vam u nastavku. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba