'ZAGORJE DOMOVINI': Evo što ovaj vikend donosi ova jedinstvena manifestacija

Od koncerata preko kreativnih radionica, pa do predstave za djecu

Objavljeno: 01.06.2023. zagorjeinternational

Kako smo pisali, Turistička zajednica Biser Zagorja sutra kreće s događanjima u sklopu manifestacije ‘Zagorje Domovini’ posvećenim piscu hrvatske himne Antunu Mihanoviću, a koja će se odvijati na prostoru Tuhlja, Klanjca i Velikog Trgovišća. U nastavku donosimo program koji je u sklopu ove jedinstvene manifestacije pripremljen za ovaj vikend.  

Petak je rezerviran za koncert Siniše Leopolda i prijatelja, a nastupit će i duo otac i kćer, Barbara i Rajko Suhodolčan uz tamburaški ansambl ‘Prijatelji’, Žva Sotelia’ s početkom u 20.30 sati u atriju hotela ‘Well’ u Termama Tuhelj.

U subotu i nedjelju vas očekuju po dva događanja od kojih je prvo na rasporedu u 12.45 sati i to Međunarodno natjecanje zborova – 14. Zlatna Lipa Tuhelj u atriju hotela ‘Well’, nakon kojeg u 16 sati u Klanjcu kod Spomen – parka znamenitih Klanjčana će biti održane kreativne radionice i igre za djecu pod nazivom “Putevima Antuna Mihanovića.  

Nedjeljni program započinje u 18 sati plesnom predstavom za djecu (7+) “Sve četiri za jedno” u Klanjcu u Kući Klajn, a nastavlja se u Termama Tuhelj s pjesničkom večeri u organizaciji Krapinsko – zagorskog ogranka Društva hrvatskih književnika pod nazivom “U potrazi na ljubavlju”.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba