Na inicijativu bračkih poduzetnica osnovana udruga Ruralna žena

“Mi smo žene koje vole izazove, a vi?”

Objavljeno: 07.05.2023. Alen Brodar

Na inicijativu bračkih poduzetnica osnovana je udruga Ruralna žena.

– Biti žena u ruralnoj sredini veliki je izazov! Postati žena poduzetnica u ruralnoj sredini veliki je izazov! Biti žena poduzetnica u ruralnoj sredini veliki je izazov! Mi smo žene koje vole izazove, a vi?’ – poručuju članice novoosnovane udruge.

Kako su napisale na svojoj Facebook stranici, cilj udruge je:

UmreŽENA: Međusobno udruživanje, povezivanje, razmjena iskustava, kontakata, dijeljenje znanja. Same možemo napraviti dosta, ali ni blizu koliko možemo napraviti zajedno.
OsnaŽENA: Naći svoju os – pravac te definiranjem jasnog plana raditi na promjeni mindseta, povećanju samopouzdanja, smanjenju strahova te generalno sigurnosti žena.

– Tko su žene koje stoje iza udruženja? Žene poduzetnice i one koje to žele biti, koje žive, rade i stvaraju u svojoj ruralnoj sredini. Ujedno veliki fokus stavljamo na žene “iz sjene” one na čije ime ne glasi obiteljska tvrtka, obrt, opg , apartmani i sl, a vrlo često su glavni faktor cjelokupnog poslovanja i razvoja – ističu iz novopečene udruge, dodajući da je članstvo besplatno i da će uskoro objaviti način učlanjenja.

– Ukoliko ste nestrpljive sve svoje prijedloge i ideje možete poslati na mail udruge: [email protected]. Radujemo se budućim aktivnostima i svemu lipom što želimo zajedno s Vama ostvariti. Osnivanje udruge su pokrenule bračke poduzetnice i radujemo se uključenju žena iz svih ostalih ruralnih sredina – poručuju poduzetnice.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba