Radio postaje odbijaju puštati Let 3, znate li zašto?

PRLJA: I tako sam si dobio titulu Smrad riječki. Hvala svima

Objavljeno: 25.04.2023. zagorjeinternational

Radio NU, radijska stanica iz Imotskog, odlučio je da više neće emitirati glazbu skupine Let 3, nakon šale njihovog člana Zorana Prodanovića Prlje na račun juniora Hajduka.

– Sinoć je na svom Twitter profilu Zoran Prodanović, jedan od članova grupe Let 3 objavio sliku na kojoj je pisalo ‘Neka se momci naviknu’, i tako uvrijedio sve Hajdukove navijače i sve Hrvate koji su posljednjih par dana podržali Hajdukovu djecu. Isti taj čovjek sa svojom grupom predstavlja Hrvatsku na ovogodišnjem Eurosongu! Iako je napisao da je to njegov osobni stav, isto kao što jedan igrač Hajduka predstavlja cijeli Hajdukov kolektiv tako i navedeni gospodin Prodanović predstavlja grupu Let 3 – poručili su, prenosi Index.

– Smatramo da je Prodanović uvrijedio djecu kojima je u ovom trenutku podrška najbitnija, jer su hrvatski nogomet predstavili na najbolji mogući način te smo odlučili da se od danas grupa Let 3 neće emitirati na Radio NU. Svu sreću želimo grupi Let 3 koja predstavlja ujedinjenu Hrvatsku, a ne grupi koja se veseli neuspjehu hrvatske djece – zaključili su u objavi.

Kako Indeks podsjeća, nakon što su Hajdukovi juniori izgubili u finalu Lige prvaka za mlade, Prlja iz Leta 3 objavio je fotografiju fritula uz poruku “Neka se momci naviknu” i tako razbjesnio hajdukovce. Iako Prlja nije spomenuo Hajduk ni Ligu prvaka, brojni obožavatelji splitskog kluba razočarani su njegovim potezom i fotografiju su shvatili kao poruku klincima iz Hajduka.

Nakon što su ga zasuli negativnim komentarima, Prlja je odgovorio.

– Iskreno, meni dopizdilo pratiti tko je išao u Švicarsku, koliko vas je išlo u istu i koliko ste štete napravili. Mulci jesu dobra ekipa. I samo da dodam, naveo si Let 3, a ovo je baš moj osobni stav – napisao je te kasnije dodao:- I tako sam si dobio titulu Smrad riječki. Hvala svima – zaključio je Prlja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba