DONJA STUBICA: Sva djeca su upisana u DV 'Bubamara'. Dodatne prostorije bit će spremne do rujna

“Roditelji sada mogu u miru planirati svoje aktivnosti, a mi krećemo užurbanim tempom u uređenje”

Objavljeno: 26.04.2024. zagorjeinternational

Mjesto u bilo kojem dječjem vrtiću u Zagorju posljednjih godina je itekako traženo, a iznimka nije ni Donja Stubica. Naime, tamo se dogodila komplicirana situacije pošto čak 21 dijete s područja Grada nije se uspjelo upisati u vrtića ‘Bubamara’. 

O svemu se oglasio gradonačelnik Donje Stubice Nikola Gospočić te putem Facebook objave obznanio radosnu vijest. 

– S obzirom na to da se ovdje radi o djeci s područja grada i da su njihovi roditelji u radnom odnosu, pokušali smo se staviti u njihovu kožu i odmah smo krenuli u traženje rješenja – započeo je Gospočić dodavši kako su uspjeli naći prostor u samom centru Donje Stubice te sad traje rješavanje pravnih odnosa, a lokacija će biti objavljena za nekoliko dana. 

Uz to, radi se na rješavanju financijske situacije oko uređenja prostora, dogovora oko zapošljavanja novih odgajateljica i ostalog popratnog osoblja. 

– Sa zadovoljstvom mogu objaviti da su va djeca čiji roditelji su se javili na poziv za upis u Dječji vrtić Bubamara, a imaju prebivalište na području našeg grada upisana. Roditelji mogu u miru planirati svoje radne aktivnosti i godišnji odmor, a mi krećemo užurbanim tempom u uređenje prostora da s početkom rujna dočekamo naše nove male polaznike – zaključio je Gospočić. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba