Odličan povod za druženje na malo drugačiji način

Ove nedjelje dođite u Pregradu na prvi Proljetni buvljak

Objavljeno: 21.04.2023. zagorjeinternational

Ove nedjelje će se od 10 sati na Trgu Gospe Kunagorske u Pregradi održati prvi Proljetni buvljak, a s obzirom na to da je stiglo proljeće, sada je idealna prilika za čišćenje polica, ormara, garaža i ostalih prostorija i mjesta.

Ako neke stvari ne želite baciti, a smatrate da bi mogle usrećiti nekoga drugoga, upravo je buvljak mjesto za vas na kojem se prodaju ili razmjenjuju rabljene stvari svake vrste. Sve ono što imate kod kuće, ne trebate više, a smatrate da bi nekome drugome dobro došlo. Dakle, odjeća, obuća, modni dodatci, kućne dekoracije, stari bicikl, gramofonske ploče, slike, knjige, alat… 

Cilj nije samo proljetno čišćenje, već potaknuti ljude da međusobno komuniciraju, povežu se i međusobno upoznaju na nešto drugačiji način te da se općenito potakne solidarnost građana. Ovim Buvljakom se Udruga “Mala sredina” priključila inicijativi “Good Deeds Day”.

Prijaviti se možete do 21. travnja putem maila [email protected] ili OVDJE

Organizator Buvljaka je Udruga “Mala sredina”, a događanje se odvija u sklopu programa “Proljeće u Pregradi” čiji je organizator Grad Pregrada.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba