Nije otkriveno koje su, ali akcija je najavljena - oprezno vozite

Zagorska policija sutra pojačano nadzire brzinu na lokacijama koje ste vi predložili

Objavljeno: 20.04.2023. zagorjeinternational

Prema predloženim lokacijama koje ste upravo vi izabrali, zagorska će policija tijekom cijelog sutrašnjeg dana provoditi akciju nadzora brzine kretanja vozila.

Neprilagođena i nepropisna brzina kretanja najčešći je uzrok smrti na prometnicama Europe te je stoga među prekršajima kojima se ROADPOL ciljano bavi u svojim operativnim akcijama.

Kao što je najavljeno, od 17. do 23. travnja 2023. godine policijski službenici Policijske uprave krapinsko – zagorske se korištenjem svih uređaja za nadzor brzine priključuju pojačanom nadzoru brzine kretanja vozila koje se provodi u sklopu planiranih aktivnosti organizacije ROADPOL, a u petak, 21. travnja tijekom cijeloga dana, bit će proveden 24-satni nadzor brzine kretanja vozila u cilju smanjenja prometnih nesreća uslijed nepropisne brzine kretanja vozila.

– Zahvaljujemo svima koji su se odazvali pozivu za dostavu prijedloga lokacija za nadzor brzine toga dana, kada će nadzor brzine kretanja vozila biti provođen i na predloženim lokacijama – rekli su iz policije.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba