Dok neki kandidati brzo dođu na staro nakon show-a, ona izgubljene kilograme ne vraća

Sjećate se Varaždinke Štefice iz ‘Života na vagi’? Evo kako sada izgleda

Objavljeno: 20.04.2023. zagorjeinternational

Štefica Sever, bivša kandidatkinja TV emisije ‘Života na vagi’ iz Varaždina, privukla je mnogo pozornosti u showu jer je javno pokazivala svoje emocije. Glasna i srčana Štefica, kojoj nije bio problem pustiti suzu zbog prijatelja koje je tamo upoznala, bila je mnogima među omiljenim kandidatima, a ova bivša atletičarka još uvijek se drži svega što je naučila u showu. 

To je pokazala i na fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama. Prije samo tjedan dana objavila je fotografiju na kojoj se vidi kako peče meso. Vidno mršavija Sever bila je dobre volje, odjevena u zelenu hudicu i uže traperice. Proslavila je Uskrs u Kopenhagenu, piše Varaždinski

Štefica je inače iz Varaždina i radi kao administratorica u jednoj javnoj službi. Otkrila je, kada se prijavljivala, da je okidač bio njen 40. rođendan. Tada je kolegicu zamolila da otvori stranicu showa i tamo je prijavi. Inače, ona se 20 godina bavila teškom atletikom, bacanjem kladiva i kugle te se družila i s Ivanom Brkljačić, jednom od naših najboljih atletičarki. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba