Zagorski policajci na natjecanjima su uvijek pri samom vrhu

Županija Interventnoj jedinici policije u Zlataru darovala 11.000 eura vrijednu opremu za teretanu 

Objavljeno: 20.04.2023. zagorjeinternational

U sjedištu Interventne jedinice policije u Zlataru je u srijedu održana svečana primopredaja opreme koju je policiji darovala Krapinsko – zagorska županija. 

Riječ je o spravama za teretanu namijenjenim Interventnoj policiji PU krapinsko – zagorske, a odluku o donaciji vrijednu oko 11.000 eura je načelniku Policijske uprave KZ Zvonimiru Petroviću uručio župan Željko Kolar uz zahvale svim djelatnicama i djelatnicima policije na svemu što čine za sigurnost ljudskih života i imovine na području Krapinsko – zagorske županije. 

Župan je tom prilikom naglasio da je na području županije jedna od ključnih značajki opremljenost i osposobljenost hitnih službi, a policija 24 sata vodi brigu o sigurnosti svih građana, te zahvalio policiji na dobroj suradnji.

Načelnik PU krapinsko – zagorske zahvalio je Županiji na donaciji opreme i rekao da Interventna jedinica policije spada pod Policijsku upravu čiji je rad prepoznat na području cijele Hrvatske. 

Naveo je kako već dugi niz godina zagorski policijski službenici sudjeluju na raznim sportskim natjecanjima diljem Hrvatske i van granica, te se uvijek nalaze u samom vrhu, a iskazanim vještinama i spremnošću dokazali su svoju kvalitetu i psihofizičku izdržljivost za odrađivanje zahtjevnih natjecanja te spremnost na odrađivanje svih policijskih zadaća u svakodnevnom poslu. Ova oprema će im pomoći u daljnjem održavanju spremnosti, dodao je.

Zapovjednik Interventne jedinice policije Dražen Pavlinec istaknuo je da kako bi svoje zadaće mogli obavljati profesionalno i učinkovito, nužna je razina tjelesne spremnosti, te je zahvalio županu i Županiji na donaciji, uz dodatak da će im darovana oprema uvelike pomoći u održavanju tjelesne pripreme.

Svečanosti su prisustvovali i zamjenik načelnika Policijske uprave Robert Pavić te gradonačelnica Zlatara Jasenka Auguštan-Pentek.  

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba