Naglo mu je pozlilo

Muškarac (46) preminuo na ispitivanju u policijskoj postaji u Heinzlovoj 

Objavljeno: 31.03.2023. zagorjeinternational

U četvrtak je u poslijepodnevnim satima u prostorijama policije u Heinzlovoj u Zagrebu, preminuo 46-godišnji muškarac koji je došao na ispitivanje.

Zagrebačka je policija izvijestila da je muškarcu pozlilo za vrijeme ispitivanja, da bi nedugo nakon, unatoč pomoći Hitne, preminuo, piše Večernji list.

Ispitivali su ga zbog sumnje u prijetnju, a cijelom slučaju prethodio je incident toga jutra, kada je muškarac na području Trešnjevke govorio da će ‘nauditi drugima i sebi’. Zbog straha, jedna je građanka pozvala policiju koja je stigla i odvela muškarca. 

Policija tvrdi da za vrijeme postupanja policajci nisu tjelesnom snagom savladali muškarca, već su mu preventivno stavili sredstva za vezivanje nakon čega je prevezen u zdravstvenu ustanovu radi pružanja medicinske pomoći.

Nakon obavljenog pregleda otpušten je iz zdravstvene ustanove uz mišljenje da je sposoban za daljnje provođenje kriminalističkog istraživanja. 

Njegovo je tijelo prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku te da nastavljaju rad na utvrđivanju svih okolnosti. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba