Cijela je svađa krenula zbog - kokoši

LIJEPO SE ČASTILI: U rano jutro si na sajmu dobacivali ‘Pi**a ti materina’, ‘Popij si tablete’

Objavljeno: 14.03.2023. zagorjeinternational

Općinski je sud u Varaždinu novčano kaznio muškarce D.K. i N.N. radi narušavanja javnog reda i mira. Naime, kako je napisano u presudi, muškarci su se posvađali na jednom sajmu 27. rujna 2018. godine, oko 7.45 sati te su narušavali javni red i mir vičući jedan na drugoga.

Kako je napisano, D.K. je vrijeđao N.N. riječima ‘Pi**a ti materina’, dok mu je N.N. uzvratio ‘Popij si tablete’.

Cijela je svađa nastala oko kokoši.

D.K. je na sudu ispričao da je 27. rujna 2018. u jutarnjim satima, došao s kćeri na sajam. Počeo je istovarivati robu, a drugookrivljeni N. N., koji je bio u njihovoj blizini, počeo mu je dobacivati i smetati ga pri radu te govoriti “smiri se, budaletino, popij si tablete”. Nadalje je naveo da je tog dana s kćeri na sajmu prodavao perad te da je do njih došla jedna žena koja je željela kupiti od njega robu, on je otišao do nje i tom prilikom prošao pored drugookrivljenog N. N. koji je dobacivao “ne kupujte robu od tih luđaka, te kokoši su ukradena roba”. 

Drugookrivljeni N. N. naveo je da predmetne zgode 27. rujna 2018. nije vrijeđao prvookrivljenog D. K., već je prvookrivljeni D. K. vrijeđao njega i njegovu majku, govorio mu je “pi**a ti materina”, da su propalice i tome slično. 

Uz kazne od 384,25 kuna, oba su muškarca morala podmiriti i sudske troškove od 250 kuna. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba