Rok do 31. svibnja

RADOBOJ: Započela 265.000 eura vrijedna sanacija pokosa kod mjesnog groblja

Objavljeno: 10.03.2023. zagorjeinternational

Općina Radoboj je na Javni poziv Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja početkom prošle godine prijavila projekt sanacije nestabilnog pokosa kod mjesnog groblja, a radi se o Javnom pozivu za dostavu projektnih prijedloga za “Hitno obnavljanje potresom pogođenih prirodnih područja kako bi se izbjegli neposredni učinci erozije tla”. 

Općini je dodijeljeno ukupno 265.445,62 eura bespovratnih sredstava za konkretni projekt, a osigurana su iz Fonda solidarnosti Europske unije.

Nakon provedenih potrebnih predradnji, ishođenja građevinske dozvole, provođenja postupka javne nabave za odabir izvođača, potpisivanja ugovora s odabranim izvođačem i uvođenja izvođača u posao, ovih su dana počeli radovi koje izvodi tvrtka “VODOPRIVREDA ZAGREB d.d.”, a rok za njihov dovršetak je 31. svibnja. 

Ovaj projekt je još jedan u nizu projekata koji se sufinanciraju iz sredstava Europske unije na području općine, čime je još jednom prepoznata kvaliteta projektnih prijedloga koje Općina Radoboj priprema u skladu s najvišim standardima.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba