Na Policijskoj akademiji uručena priznanja sportašima-polaznicima

ZASLUŽENO: Zabočan Matija Gregurić državni je prvak u bacanju kladiva

Objavljeno: 08.03.2023. zagorjeinternational

U utorak je na Policijskoj akademiji “Prvi hrvatski redarstvenik”, načelnik Josip Ćelić uručio priznanja i prigodne poklone mladim polaznicima zbog iznimnih sportskih rezultata.

Priznanja su dobili polaznici Policijske škole “Josip Jović”, Diana Pavlović i Matija Gregurić. 

Gregurić, inače Zabočan, je polaznik Odjela 16, P18, državni je prvak u bacanju kladiva, te kandidat za Svjetsko prvenstvo i Olimpijske igre, dok je Pavlović polaznica Odjela 2, P 18, koja je ostvarila brojne nastupe na prvenstvima nacionalne i međunarodne razine u judu. Također, proglašena je najboljom sportašicom Vukovarsko – srijemske županije za 2022. godinu, dok je Gregurić osvojio priznanje za najboljeg sportaša u Krapinsko – zagorskoj županiji u 2022. godini.

Polaznici su s velikim oduševljenjem primili priznanja za ostvarene uspješne rezultate u sportu, što im je dalo još veći poticaj da rade na sebi, kako na sportskoj, tako i na profesionalnoj karijeri.

Čestitali su im voditelj Službe za policijski trening Mario Culej, voditeljica Službe za nakladničko-knjižničnu djelatnost i Muzej policije Helena Jelinek Mareljić te načelnik Policijske škole “Josip Jović”, Mario Bošnjak, koji je vrhunske sportaše nagradio s pet slobodnih dana.

– Policijska akademija “Prvi hrvatski redarstvenik” stoji iza vrhunskih sportaša unutar svojih redova, te podupire njihov trud, rad i zalaganje.  Svojim ponašanjem, odgovornošću, odnosom prema radnim obvezama te sjajnim sportskim uspjesima primjer ste svojim kolegama polaznicima – istaknuo je načelnik Ćelić te im zaželio puno uspjeha u daljnjem radu. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba