Nemate ideje za subotnje poslijepodne?

Mačak u čizmama na putu je za Krapinu, njegov dolazak zakazan je za subotu!

Objavljeno: 07.03.2023.

Slavnu basnu Charlesa Perraulta o modno osviještenom mačku koji pomoću lukavosti osigura svom gospodaru, mlinarevom sinu, ruku kraljeve kćeri, ne treba posebno predstavljati ni djeci ni roditeljima. Predstava neće izmišljati toplu vodu i zbunjivati male i velike gledatelje nekim suvremenim izmišljotinama i eksperimentima. Kazališna družina Ivana Brlić Mažuranić iz Slavonskog Broda dala su za zadatak naizgled jednostavan a, u biti, vrlo izazovan zadatak: napraviti klasičnu predstavu za djecu sa uzbudljivim zapletom, maštovitom scenografijom i kostimima, razigranim glumcima, poletnom glazbom te puno, puno smijeha.

Povodom svjetskog dana kazališta za djecu i mlade koje se svake godine obilježava 20. ožujka pod sloganom ‘Povedite dijete u kazalište’, Pučko otvoreno učilište Krapina ove će subote ugostiti spomenutu družinu i njihovu predstavu Mačak u čizmama ove subote u 17.30 sati u Festivalskoj dvorani.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni dvorane od utorka do petka od 13 do 17 sati i sat vremena prije početka predstave i na ulaznice.hr

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba