‘GTA Zagreb’

KAO U FILMU: Land Rover se zabio u Golfa i počeo bježati, sve vidio taksist koji je s kolegama preko radija organizirao potjeru

Objavljeno: 05.03.2023. zagorjeinternational

Sinoć u Zagrebu prava filmska potjera u kojoj su, da pomognu policiji, sudjelovali i taksisti. Naime, vozač Land Rovera njemačkih tablica, zabio se u VW Golf i pobjegao s mjesta nesreće, no sve je vidio jedan taksist.

– Stajao sam na stajalištu i čuo strašan udarac. Land Rover je udario u Golf i potom u stup i nakon toga je počeo bježati – ispričao je za 24sata, a sve se dogodilo na križanju Savske, Jukićeve i Vodnikove ulice nešto prije 5 sati. 

Potom je sam krenuo u potjeru za vozačem, a kolegama je preko radija javio u kojem se smjeru kreće, da mu zajedno pokušaju zatvoriti put.

– Našli smo ih i blokirali. Dvojica su izašla iz automobila, molili su nas da ih pustimo. Činili su nam se dosta pijani. Jedan je skinuo tablice, ubacio ih u auto, zaključao ga i počeo bježati pješice – dodao je taksist i rekao da su kolege potom krenuli u novu potjeru, dok su drugi ostali čekati policiju kod Land Rovera.

– Jedan je pobjegao u zgradu, dok je drugog policija uspjela uhvatiti. Auto su im odvezli – ispričao je.

Policija je također za 24sata potvrdila da je dobila dojavu o nesreći oko 4.30 sati na mjestu koje je opisao taksist. Dodali su i kako su nakon toga dobili dojavu da su taksisti pronašli auto koji je sudjelovao u nesreći i da traje krim istraživanje.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba