Neprepoznatljiva ‘Kelly Bundy’ posljednji put na crvenom tepihu

˝Morali su koristiti invalidska kolica da me dovedu na set˝

Objavljeno: 27.02.2023. zagorjeinternational

Christina Applegate koja se proslavila ulogom ‘Kelly Bundy’ u popularnoj seriji ‘Bračne vode’, sudjelovala je na dodjeli SAG nagrada u Los Angelesu. Glumica je stigla u dugoj, crnoj haljini, a hodala je uz pomoć štapa te joj se na crvenom tepihu pridružila njezina 12-godišnja kći Sadie Grace. 

Applegate je nominirana u kategoriji izvanredne glumačke izvedbe zahvaljujući njezinom liku Jene Harding u seriji ‘Dead to Me’. 

– Ovo je vjerojatno moja posljednja dodjela nagrada. Ovo je velika stvar. Ne mogu zamisliti da ću ustati u pet u jutro i provesti od 12 do 14 sati na snimanju. U ovom trenutku to ne mogu – rekla je Applegate u ranijem intervjuu za Los Angeles Times, prenosi Index

Glumica se posljednje dvije godine bori s multiplom sklerozom, a priznala je da jednostavno nema snage nositi se s napornim rasporedima koje zahtijeva filmska ili televizijska produkcija. Nedavno je izjavila da bi joj glavna uloga u Netflixovoj hit seriji mogla biti posljednji glumački posao. 

– ‘Dead to Me’ je bila najteža stvar koju sam ikada morala učiniti u životu. Dobila sam dijagnozu tijekom snimanja i nisam znala što mi se događa. Nisam mogla hodati. Morali su koristiti invalidska kolica da me dovedu na set. Gubila sam živce sve dok netko nije rekao: ‘Trebaš magnetsku rezonancu’ – priznala je u prosincu tijekom gostovanja u The Kelly Clarkson Showu. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba