Miriše na odlične nagrade - još se stignete prijaviti!

‘BODY CONCEPT’ stiže na ‘Roses 4K FUN&RUN’

Objavljeno: 19.02.2023.

Posljednje nedjelje u ovom mjesecu održat će se ‘Roses 4K FUN&RUN’ – nova utrka u organizaciji TK-a Maraton Krapina. Domaćin će biti ‘Roses designer outlet Sveti Križ Začretje’ pod direktorskom palicom Nevena Malarića, a za vrijedne nagrade se, osim ‘Rosesa’ i ‘Vuglec’ vina pobrinuo studio za njegu i održavanje tijela ‘Body concept’ iz Zaboka.

Trkači će tako imati prilike osvojiti poklon bonove za kriosaunu, kompresijske čizme i masaže te okusiti jedinstvene blagodati koje ovaj studio nudi.

Trkač koji osvoji prvo mjesto osvaja nagradu u vidu 50 eura ‘Roses’ novčanog bona, uz ‘Body concept’ poklon bon za kriosaunu i kompresijske čizme, ali i butelju vina ‘Vuglec’, za drugo mjesto je osiguran bon od 30 eura uz ‘Body concept’ poklon bon za tretman s kompresijskim čizmama, masažu ‘Core centar’ i butelja ‘Vuglec’ vina. Za treće mjesto osiguran je ‘Roses’ poklon bon od 20 eura, ‘Body concept’ poklon bon za tretman kompresijskih čizmi, masažu, a tu je ponovno i butelja ‘Vuglec’ vina. ‘Body concept’ osigurao je i poklon bonove za četvrto, peto i šesto mjesto, uz butelju vina.

Cijela će utrka kako nam je otkrio Malarić, biti izmjerena čipovima, trkači će do rezultata stići istog trenutka koji će biti dostupni na https://www.utrka.com/. Utrka će biti odrađena na najvišem nivou, s lukom kroz kojeg će trkači ulaziti u cilj, bit će snimljena dronom, a i svaki trkač bit će fotografiran od strane profi fotografa.

Utrka će se održati i u kategoriji mlađih od 18 godina, a za nagrade su se pobrinule Terme Tuhelj i Pčelarstvo Škrlec. A ono što ćemo vam otkriti je da ‘Body concept’ uskoro priprema nagradnu igru u suradnji s TK-om Maraton Krapina pa zapratite ‘Body concept’ na Facebooku i Instagramu.

Btw, prijave za ‘Roses 4K FUN&RUN’ su još uvijek otvorene na www.utrka.com.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba