Za daljnje odlične uspjehe

VINICA: Načelnik Štimec Odbojkaškom klubu darovao tri kompleta novih dresova 

Objavljeno: 15.02.2023. zagorjeinternational

Načelnik Vinice Branimir Štimec prepoznao je rad odbojkaškog kluba Vinica koji okuplja sve veći broj djevojčica i djevojaka. Prisustvovao je i jednom treningu, a tom prilikom je klubu darovao i tri kompleta odbojkaških dresova dizajniranih prema knjizi standarda Općine. 

– Izuzetno sam zadovoljan što u općini Vinica imamo odbojkaški klub koji okuplja posebno djevojčice s kojima se kvalitetno radi – izjavio je načelnik Štimec.

Predsjednica kluba Katarina Boltek zahvalila je načelniku na dresovima te naglasila da se ženski sport u općini Vinica razvija prema planovima zahvaljujući treneru Romanu Peteku. 

Inače, prva ženska ekipa Odbojkaškog kluba Vinica ‘1’ broji 12 članica te se natječe u ‘3. HOL SJEVER’ i trenutno su na 4. mjestu od ukupno devet ekipa. Druga ženska ekipa broji 12 članica, a natječe se u ‘4.HOL SJEVER’ i trenutno je na 5. mjestu od 12 ekipa. Najmlađu ekipu čine djevojčice, većinom iz osnovne škole Vinica. 

Klub okuplja preko 30 članica koje redovito treniraju i natječu se, a predsjednica poziva sve djevojčice koje bi željele trenirati odbojku da se pridruže klubu. Sve informacije o klubu mogu pronaći na Facebook stranici. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba