Djevojka (24) kod Novog Marofa prijetila baki i teti

“Bog m**** i tebi i baki, zafrknula vam budem glave”

Objavljeno: 11.02.2023. zagorjeinternational

Prošle godine je u okolici Novog Marofa oko 22 sata došlo do incidenta u jednoj obiteljskoj kući. Naime, kako prenosi Index.hr., 24-godišnja djevojka Ana nasilno se ponašala prema 76-godišnjoj baki i 56-godišnjoj teti, zbog čega je ovih dana proglašena krivom i osuđena zbog obiteljskog nasilja.

– Vikala je, galamila i pogrdnim riječima ‘bog mater i tebi i baki, zafrknula vam budem glave’ te raznim drugim pogrdnim riječima vrijeđala baku, osobu starije životne dobi, te svoju tetu, a što je kod istih izazvalo uznemirenost i povredu dostojanstva – stoji u nepravomoćnoj presudi.

Njena je odvjetnica pak rekla da su te optužbe čista laž jer u to doba nije bila u kući već u kafiću “Inn” u Novom Marofu. 

– Ako treba, mogu dovesti cijeli kafić da to potvrdi, a sve može potvrditi i moja majka. Odnosi između mene, bake i tete su vrlo loši, često dolazi od njih do verbalnog napada na mene jer me na silu žele istjerati iz kuće – rekla je u svom iskazu 24-godišnjakinja. 

Njena je pak teta tvrdila da je do galame I okršaja došlo, te da to nije prvi puta. 

– Znala sam joj prigovoriti na ponašanje jer nije obavljala nikakve kućanske poslove, nije davala ništa za režije iako su troškovi života visoki – rekla je njena teta, a baka je potvrdila da među njima odnosi nisu dobri, a za što su krivi imovinsko-pravni odnosi. 

Djevojka je kažnjena s 200 eura, mora platiti i troškove prekršajnog postupka u iznosu od 26.50 eura, a na presudu se može žaliti jer je nepravomoćna. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba