Primaju se mišljenja, primjedbe, prijedlozi

Iz Varaždina žele čuti mišljenje građana povodom usvajanja Nacrta Strategije razvoja urbanog područja

Objavljeno: 29.01.2023. zagorjeinternational

U razdoblju od 27. siječnja do 26. veljače, provodi se savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom usvajanja Nacrta Strategije razvoja urbanog područja Varaždin.

Cilj provođenja savjetovanja sa zainteresiranom javnošću je upoznavanje javnosti s nacrtom dokumenata, a radi dobivanja mišljenja, primjedbi i prijedloga i eventualno prihvaćanja zakonitih i stručno utemeljenih prijedloga, primjedbi i mišljenja.

Inače, varaždinsko Gradsko vijeće je 2021. godine donijelo Odluku o pokretanju postupka izrade Strategije razvoja urbanog područja Varaždin za razdoblje od 2021. do 2027. godine (SRUP), temeljnog strateškog dokumenta u kojem se određuju ciljevi i prioriteti razvoja urbanog područja Varaždin.

Materijali i obrasci relevantni za savjetovanje kao i sami nacrti dokumenata, nalaze se na web stranici Grada, pod rednim brojem 11.

Svoje doprinose javnom savjetovanju moguće je dostaviti isključivo putem obrasca, zaključno do 26. veljače, na adresu Grad Varaždin, Upravni odjel za gospodarske djelatnosti Grada Varaždina, Petra Preradovića 10, Varaždin, s naznakom: “Primjedbe, prijedlozi i mišljenja na Nacrt SRUP-a” ili na e-mail adresu: [email protected].

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba