Požurite s prijavama, broj mjesta je ograničen

ZASKI organizira jednodnevni, nezaboravni valentinovSKI izlet u austrijski Kreischberg – nemojte propustiti priliku za dobru zabavu

Objavljeno: 28.01.2023. zagorjeinternational

‘Zagorski skijaški klub – ZASKI’, u suradnji sa sportskim društvom ‘Ku-ku-ri-ku’, organizira jednodnevni valentinovski izlet na zanimljivo austrijsko skijalište Kreischberg u subotu 18. veljače. 

Kotizacija za izlet iznosi 26 eura, dok cijene propusnica za skijaške staze iznose 49 eura za odrasle, 40 eura za mlade te 25 eura za djecu. 

Također, u sklopu izleta će se organizirati i prvenstvo Zagorja u veleslalomu, a prilikom prijave za izlet, ako želite, napomenite da se želite prijaviti i za prvenstvo. Kotizacija je 4 eura, a uključuje medalje za prva tri mjesta, diplome za sve sudionike i brojne nagrade za pobjednike. Partneri utrke su Hotel Matija Gubec, Terme Jezerčica, Terme Tuhelj, TZ KZŽ Visit Zagorje i Punkt Beer House. 

Inače, Kreischberg se nalazi u Štajerskoj na od 800 do 2118 metara nadmorske visine. Staze su primjerene za sve, kako za početnike, tako i za najzahtjevnije skijaše, stoga uživati u spustovima može cijela obitelj. Skijalište je i pravi raj za snowboardere, a zbog održavanja Svjetskog prvenstva u snowboardu 2003. godine, tamo je izgrađen i atraktivni snowpark. 

Prijave za jednodnevni izlet za članove i one koji to žele postati idu putem e-maila [email protected], a organizatori poručuju da se prijavite na vrijeme jer je broj mjesta ograničen. Sve dodatne informacije možete pronaći na službenoj stranici kluba ili nazvati na broj telefona 098/9500-509 (Sven). 

Odlazak na izlet organiziran je autobusima koji polaze s parkirališta restorana Punkt Beer House i parkirališta Emmezete (Zagreb, Jankomir). 

Medijski pokrovitelji su Zagorje International, Radio Stubica i Zagorski list/Zagorje.com. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba