Mnogi su kao mali željeli biti baš policajci, a sada je prava prilika

MUP i Policijska akademija “Prvi hrvatski redarstvenik” provode kampanju “Postani policajac/policajka“

Objavljeno: 25.01.2023. zagorjeinternational

Ministarstvo unutarnjih poslova i Policijska akademija “Prvi hrvatski redarstvenik” provode kampanju “Postani policajac/policajka“ s ciljem informiranja o programu srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka te programu srednjoškolskog dvogodišnjeg obrazovanja upisom učenika u treći razred srednje škole.

U oba programa polaznicima, odnosno učenicima, osigurani su udžbenici, nastavni materijal, pribor, školska torba, sportska oprema, dodatno osiguranje, mjesečna stipendija, smještaj i prehrana, sudjelovanje u radu policijskog zbora i tamburaškog orkestra, sva potrebna policijska oprema i odora te je omogućen nastavak trenažnog procesa sportašima.

Također, po završetku programa, polaznicima/učenicima je osiguran posao u Ministarstvu unutarnjih poslova. 

Svi zainteresirani mogu pronaći dodatne informacije na OVOM linku, a objave vezane uz kampanju možete pratiti na internetskim stranicama Ministarstva unutarnjih poslova i Policijske akademije “Prvi hrvatski redarstvenik”, ali i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i TikTok

– Ne oklijevajte, donesite odluku na vrijeme i pridružite nam se te postanite dio našeg tima. Čekamo vas – poručuju iz policije. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba