Show program u Gornjoj Stubici

Zaustavili ga pijanog i bez vozačke pa mu zabranili voziti, a onda je ‘još gori’ suvozač krenuo uzeti stvar u svoje ruke – on je priveden

Objavljeno: 23.12.2022. zagorjeinternational

Tijekom nadzora prometa, policijski službenici PU krapinsko – zagorske, u četvrtak su u Gornjoj Stubici, zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 27-godišnji hrvatski državljanin za kojeg je utvrđeno kako vozilom upravlja prije stjecanja prava na upravljanje vozilom i pod utjecajem alkohola od 1,29 promila.

-U osobnom automobilu, kao suvozač nalazio se 54-godišnji hrvatski državljanin pod vidnim utjecajem alkohola, koji je prilikom postupanja policije prema 27-godišnjaku sjeo za upravljač automobila i stavio ga u pogon. Tom prilikom policijski službenici izdali su mu naredbu da izađe iz vozila, a 54-godišnjak odbio je alkotestiranje te mu je zbog toga određeno zadržavanje u prostorijama policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva – alkohola. Protiv 54-godišnjeg hrvatskog državljanina podnosi se optužni prijedlog iz čl. 282. Zakona o sigurnosti prometa na cestama, dok se protiv 27-godišnjaka podnosi optužni prijedlog iz čl. 199. i čl. 216. Zakona o sigurnosti prometa na cestama – izvijestili su iz policije.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba