Odazovite se u što većem broju i doprinesite ovoj hvalevrijednoj akciji

ZA ZAKLADU VITA: Sutra u atriju Županijske palače u Varaždinu tradicionalna podjela ukusne sarme 

Objavljeno: 21.12.2022. zagorjeinternational

U atriju Županijske palače u Varaždinu, sutra će se od 11 do 13 sati održati donatorska akcija – podjela sarme za Zakladu Vita, koja pomaže djeci oboljeloj od malignih i drugih teških bolesti.


Svi građani mogu doći i kušati sarmu pripremljenu od najfinijeg varaždinskog zelja i pritom, prema svojim mogućnostima, donirati za pomoć bolesnoj djeci.


Čuvarica sjemena varaždinskog zelja Marija Cafuk ponovno je donirala zelje, meso i krumpir, a sarmu pripremaju kuhari hotela ‘Turist’. 


Ovoga tjedna održana je peta sjednica Upravnog odbora Zaklade Vita, na kojoj je novčana potpora odobrena za 25 djece oboljelih od malignih i drugih teških bolesti. Ovisno o bolesti i financijskoj situaciji roditelja, članovi Upravnog odbora dodijelili su po 5000 kuna, odnosno 3000 kuna potpore za sufinanciranje nabave lijekova, dijela troškova dugotrajnog bolničkog liječenja, pregleda, medicinskih zahvata, putnih troškova i troškova boravka izvan mjesta stanovanja samog djeteta ili pratitelja.


Da bi Zaklada i dalje pomagala djeci i njihovim roditeljima, sutra će biti održana nova donatorska akcija.


Iz Zaklade Vita pozivaju sve građane da sutra dođu u atrij Županijske palače, uživaju u finoj sarmi i pomognu oboljeloj djeci!  

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba