Prihod od sajma bit će iskorišten za nabavu nove sprave za jasličko dvorište

Mnoštvo radionica, ukusnih kolača, posjet Djeda Mraza, veselje i smijeh – tako je izgledao Božićni sajam u zabočkom vrtiću  

Objavljeno: 20.12.2022. zagorjeinternational

Zabočki Dječji vrtić ‘Zipkica’ je 16. prosinca bio domaćin drugog Božićnog sajma pripremljenog za djecu i roditelje vrtića i predškole, a događaju su se odazvali mnogi. 

U vrtiću je toga dana bilo pripremljeno niz aktivnosti na svim katovima, a uz kolače, tople napitke te prigodnu glazbu, u blagovaoni se postigao pravi božićni sajamski ugođaj na prigodno ukrašenim štandovima na kojima su se, po simboličnim cijenama, prodavali božićni ukrasi koje su izradile odgajateljice vrtića te kolači oko kojih su se potrudile mame i bake. 

Veliko oduševljenje djece izazvala je nagradna snježna kuglana te tombola, a na katovima vrtića roditelji i djeca su mogli uživati u božićnim radionicama, prigodnim fotografiranjima, igrama koje su za djecu pripremile odgojiteljice, izradi ‘svečanih’ frizura, a poseban događaj bio je i nastup malih folkloraša Ansambla Zabok.

Naravno, najveće oduševljenje izazvao je gost večeri – Djed Mraz – koji je u svoju vreću skupljao dječja pisma s njihovim božićnim željama. 

Iz vrtića se zahvaljuju svim roditeljima koji su se aktivno uključili u pripremu te sudjelovanje na Božićnom sajmu te sponzorima Trgocentru, Gradskoj ljekarni i ljekarni Švaljek koji su se angažirali oko poklona za tombolu i slatkiša za djecu.

Prihod od sajma Dječji vrtić ‘Zipkica’ iskoristit će za nabavu nove sprave za jasličko dvorište. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba