Top lokacije za pravi užitak

ZASKI organizirao trodnevni ski open u Italiji – zaljubljenici u skijaške sportove uživali u Cortini d’Ampezzo i Sextenu

Objavljeno: 19.12.2022. zagorjeinternational

Zagorski skijaški klub organizirao je veliki trodnevni ski open u Italiji proteklog vikenda. Veliki broj zaljubljenika u skijaške sportove uživalo je u poznatom skijalištu Cortini d’Ampezzo i Sextenu. Već tradicionalno otvaranje organizira se vikend prije Božića na top lokacijama koje pružaju pravi užitak za sve. Nakon svježeg snijega dan prije oba skijaška dana bila su puna sunca, te su skijaši uživali u predivnoj prirodi talijanskih Dolomita. Bilo je organizirano gledanje i navijanje za Vatrene u baru hotela uz feštu do ranih jutarnjih sati. Cortina je popularno skijalište poznato po vrhunskim hotelima i odličnom apres – ski životom.  Jedno je od najpoznatijih svjetskih skijališta koje nudi neke od najizazovnijih staza u Italiji, a poznato je i po Zimskim olimpijskim igrama održanim 1956. godine, a 2026. godine bit će održane ponovno. Osim Olimpijskih igara u Cortini je sniman film James Bond.

Zagorski skijaški klub nastavlja s organizacijom ski izleta za članove i one koji će to tek postati kroz cijelu sezonu. Tako najavljuju novi jednodnevni izlet u popularno austrijsko skijalište Nassfeld 28. siječnja, a par tjedana kasnije u Kreischberg te Katschberg. Što se tiče škola skijanja i informacija o klubu, više potražite na web stranici kluba ili putem društvenih mreža.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba