Advent u Zaboku

Okupljeno mnoštvo rasplesao Marko Tolja, a djecu slatkim poklonima razveselio Djed Mraz

Objavljeno: 19.12.2022. zagorjeinternational

Niske temperature ovog vikenda nisu nimalo smetale brojnim posjetiteljima Adventa u Zaboku. Subotnju je večer svojim fantastičnim glasom i šarolikim repertoarom zagrijao Marko Tolja uz bend – That’s life, Fly me to the moon, Dance with me, White Christmas, samo su neke od pjesama kojima je Tolja rasplesao brojnu publiku na Trgu K.Š. Gjalskog.

Duhovit i u odličnoj interakciji s publikom, Tolja je nakon koncerta na Trgu proveo skoro sat vremena razgovarajući s ljudima i fotografirajući se s njima. Za vrijeme koncerta iz prvog reda mu je djevojčica Lara doviknula kako ima jako lijep glas. Osim što joj je zahvalio s pozornice, Tolja je za Laru snimio i audio poruku budući da je Lara slijepa od rođenja, a djevojčicu je ta gesta iznimno ganula.

Nakon Marka Tolje, do ponoći je Zabočane zabavljao Smooth band, a nedjelja je donijela na Trg, dječji smijeh i veselje. Naime, održan je dan posvećen djeci pa je Kazalište Prijatelj odigralo predstavu Djed Mraz i Vještica Zloćkoslava, a za dobru atmosferu pobrinuli su se Olaf, Klaun Balonko i bor na štulama. Djed Mraz podijelio je slatke poklon pakete koje je osigurao Grad Zabok. Na Trgu se u isto vrijeme održavalo druženje Udruženja obrtnika Grada Zaboka koje je imalo humanitarnu notu. Naime, sav prihod od prodaje utrošiti će za nabavu stola za crtanje u ŠUDIGO-u.

Večer je donijela još malo pjesme i plesa. Uz kuhano vino i fritule, na Trgu je zasvirao Footloose band. U nastavku Adventa u Zaboku 23. prosinca na Trgu K.Š. Gjalskog zasvirati će Tomi i Vladek, duo poznat pod imenom Hands&Voice koji će zasvirati najveće domaće i strane hitove, dok će se 24. prosinca održati tradicionalna podjela ribica uz pomoć Udruge vinara, vinogradara i podrumara Grozd iz Zaboka.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba