Igrat ćemo u ‘starim’ dresovima, a poznat je i sastav

IZBORNIK DALIĆ O UTAKMICI: Maroko je jedno od najugodnijih iznenađenja, ovo je za nas i za njih veliko finale

Objavljeno: 17.12.2022. zagorjeinternational

Za manje od sat vremena, ‘Vatreni’ će se u Kataru boriti protiv reprezentacije Maroka za brončanu medalju na Svjetskom nogometnom prvenstvu, a koji igrači će točno izaći na teren, objavio je izbornik Zlatko Dalić.

Hrvatska će igrati u sastavu (4-2-3-1): Livaković – Stanišić, Šutalo, Gvardiol, Perišić – Modrić, Kovačić – Majer, Kramarić, Oršić – Livaja, piše 24sata, a ponovno ćemo igrati u ‘starim’ dresovima. 

Utakmicu će suditi domaći sudac, Abdulrahman Al-Jassim (35) iz Katra, a ovo će mu biti tek druga utakmica koju će suditi na ovom prvenstvu. Inače, od 2013. godine je sudac FIFA-e, a ovo mu je prvo Svjetsko prvenstvo. 

O utakmici se oglasio i izbornik Dalić.

– Ovo je za nas veliko finale. Velika utakmica, borba za medalju. Maksimalan respekt za Maroko koji je jedno od najugodnijih iznenađenja, a oni razmišljaju isto kao i mi pa će igrati s najboljim mogućim sastavom u ovom trenutku kao i mi. Žele biti treći, za jedne i za druge to je veliko finale, a kad pogledamo polufinala, to je bio maksimum za nas i za njih. Ovo je veliko finale maloga svijeta – rekao je izbornik ‘Vatrenih’, piše 24sata.  

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba