Prijave u tijeku, donosimo detalje

POU KRAPINA: Uskoro kreću programi za stjecanje djelomične kvalifikacije za knjigovođu i asistenta za upravljanje projektima

Objavljeno: 16.12.2022. zagorjeinternational

Pučko otvoreno učilište Krapina obavještava sve zainteresirane da su u tijeku upisi na programe za stjecanje djelomične kvalifikacije za knjigovođu i asistenta za upravljanje projektima.

Program djelomične kvalifikacije za knjigovođu čine sljedeći moduli: ‘Uvoda u računovodstvo’, ‘Knjigovodstvo na računalu’, ‘Imovina i obveze’ i ‘Rashodi, prihodi i financijski rezultat’, a trajanje programa je 350 sati. Po završetku programa, polaznici će dobiti Uvjerenje o osposobljavanju s pravom upisa u e-radnu knjigu.

U programu djelomične kvalifikacije za asistenta za upravljanje projektima polaznici slušaju module: ‘Osnove EU fondova’, ‘Osnove projektnog upravljanja’ i ‘Osnove javne nabave’, a ukupno trajanje programa je 350 sati. Također, polaznici će po završetku dobiti uvjerenje o osposobljavanju s pravom upisa u e-radnu knjigu.

Oba su programa u sustavu HZZ vaučera za obrazovanje. Podsjetimo, vaučer predstavlja financijski instrument dodjele javnih sredstava za obrazovanje odraslih, a mogu ih koristiti sve nezaposlene i zaposlene osobe s navršenih 15 godina života kojima se dodjelom vaučera osigurava stjecanje potrebnih vještina za razvoj karijere, zapošljavanje ili zadržavanje radnog mjesta.

Svi zainteresirani za neki od programa više informacija mogu potražiti na broju telefona 049/370-561, na internetskoj stranici www.krapina.net, ili putem e-mail adresa [email protected] ili [email protected].

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba