“Ti se princezo moja, uvijek smij”

MARIJA BISTRICA: Održano predstavljanje prve zbirke poezije liječnice Sanje Kovačić

Objavljeno: 06.11.2022. zagorjeinternational

U organizaciji marijabistričke Općinske knjižnice i čitaonice i Udruge “Stav”, ove je subote u Domu kulture u Mariji Bistrici održano predstavljanje prve zbirke poezije Sanje Kovačić pod nazivom ”Ti se princezo moja, uvijek smij”, javlja Radio Marija Bistrica.

Zbirku je predstavio urednik Marinko Micak, a stihove su čitali Ivana Škrlec i televizijski i kazališni glumac Zlatko Ožbolt, uz glazbenu pratnju autoričine kćeri Nike Kovačić na gitari, čiji su dječji radovi poslužili i kao likovni dodatak zbirci. 

Na samom početku sve je pozdravila i ravnateljica Općinske knjižnice i čitaonice Marija Bistrica Mira Pižir, istaknuvši da u 33 godine njenog staža nitko na ovakvom događaju nije okupio toliko posjetitelja, a okupilo ih se oko 170.

Kovačić je inače liječnica na Odjelu neurologije u Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana, ali je i članica nekoliko udruga, organizatorica brojnih događanja poput obilježavanja ‘Tjedna mozga’, suradnica je Svetišta majke božje Bistričke, a preko 30 godina bavi se volonterskim radom. 

Promociju je nastupom na klaviru uveličala Samanta Totović, a program je moderirala Ana Kruhak. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba