Kickboxing - ’Kutina Open 2022’

Bedekovčanski ‘Zmajevi’ kući donijeli četiri, a članovi kluba ‘Bušido’ iz Začretja tri medalje

Objavljeno: 31.10.2022. zagorjeinternational

Na subotnjem kickboxing natjecanju ‘Kutina Open 2022’, uz članice KBK-a Krapina o čijim smo rezultatima izvijestili, od zagorskih klubova su se natjecali i članovi KBK-a ‘Zmaj’ iz Bedekovčine te KBK-a ‘Bušido’ iz Svetog Križa Začretja. 

Iz KBK-a ‘Zmaj’ nastupila su tri člana u ukupno pet startova, a osvojili su četiri medalje, od čega jedna zlatna i tri brončane. 

U disciplini ‘point fighting’, u kategoriji mlađih kadeta početnika do +47 kilograma, nastupio je Karlo Baša te osvojio treće mjesto. U disciplini ‘kick light’, uz Bašu koji je ovdje također osvojio broncu u svojoj kategoriji, nastupila je i Marija Antoaneta Hranić i to u dvije kategorije – starije kadetkinje početnice gdje je bila zlatna i starije kadetkinje gdje je osvojila broncu.

Iz kluba ‘Bušido’ nastupila su tri člana u disciplini ‘point fighting’. U kategoriji djeca početnici do 33 kilograma, nastupio je Rafael Bešker i osvojio treće mjesto, u kategoriji mlađih kadeta je nastupio Tomislav Vrankovečki koji je također bio brončani, a u kategoriji mlađih kadeta početnika je nastupila Hana Mikulec koja je bila srebrna. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba