Evo kako i vi možete pomoći

ZA TROGODIŠNJU GABRIJELU: Portal Index.hr pokrenuo akciju za djevojčicu koja je nedavno u prometnoj nesreći ostala bez obitelji 

Objavljeno: 26.10.2022. zagorjeinternational

Portal Index.hr pokrenuo je akciju pod nazivom ‘Index želja: Budimo sad svi Gabrijelina obitelj’ za trogodišnju djevojčicu Gabrijelu koja je ostala bez svoje obitelji, majke, oca i brata, u prometnoj nesreći koja se dogodila 24. rujna kod Mostara.  

Podsjetimo, u automobil Gabrijeline obitelji zabio se vozač koji se tada utrkivao s drugim vozačem, a radi se o, kako navodi Index.hr., lokalnim tajkunima.

Portal je, s ciljem da se malenoj djevojčici što više olakša odrastanje i početak samostalnog života nakon punoljetnosti, u ponedjeljak odlučio pokrenuti ovu akciju u kojoj je dosad prikupljeno preko 500.000 kuna. 

Također, u dogovoru s njenim djedovima i bakama, zamišljeno je da se veći dio prikupljenih sredstava stavi na investicijski fond kojemu bi s godinama vrijednost rasla te kako bi si djevojčica, kada odraste, mogla priuštiti kvalitetno obrazovanje i bezbrižno odrastanje.

– Naša ljubav i briga za malenu Gabrijelu može joj osigurati budućnost i nadomjestiti barem dio roditeljske ljubavi i pažnje. Akciju smo tjednima pravno oblikovali kako bismo bili sigurni da će Gabrijela imati najbolju priliku i bez pomoći roditelja nakon punoljetnosti kvalitetno zakoračiti u samostalni život – napisali su s portala Index.hr.

Detalje o tome kako i vi možete sudjelovati u ovoj hvalevrijednoj akciji možete pronaći ovdje

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba