Vikend u Zagorju kroz policijske naočale - bilo je svega, evo detalja

PIJANI VOZAČI U ZABOKU I MARIJI BISTRICI: ‘Napali’ dvorišnu ogradu, prometni znak i električni stup

Objavljeno: 24.10.2022.

Na području koje sigurno pokriva zagorska policija proteklog je vikenda bilo svačega – od krađe, prijevare, neovlaštene proizvodnje i prodavanja droge do narušavanja javnog reda i mira dok se na prometnicama dogodilo čak 11 prometnih nesreća s materijalnim štetama.

Jedna od njih dogodila se u Zaboku zbog ne držanja potrebitog razmaka između vozila, u Mokricama zbog neosiguranog i nepravilno raspoređenog tereta na vozilu, u Mariji Bistrici zbog ne kretanja vozilom uz desni rub kolnika, u Doliću i Zaboku zbog neprilagođene brzine, zatim u Špičkovini, Stubičkim Toplicama, Svetom Križu Začretju, Krapinskim Toplicama i Zlatar Bistrici zbog nepropisne radnje vozilom te u Hraščini gdje je došlo do udara vozila u polubranik na prijelazu ceste preko željezničke pruge.

Vozači pod utjecajem alkohola skrivili su prometne nesreće do kojih je došlo, u Zaboku, nesreću je skrivio vozač pod utjecajem alkohola od 1,67 promila, a u Mariji Bistrici vozač s 0,99 promila. Oba su vozača vozilima sletjeli s kolnika, jedan je udario vozilom u dvorišnu ogradu, a drugi u prometni znak i stup električne mreže.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba