Iz policije kažu da uopće nije djelovala pijano

ŠOK I NEVJERICA: Bosanski policajci vozačici (46) izmjerili 5,19 promila

Objavljeno: 14.10.2022. zagorjeinternational

Žena (46) iz BiH šokirala je prometne policajce koji su je zaustavili u kasne noćne sate u okolici Bosanske Gradiške za vrijeme upravljanja osobnim automobilom jer je alkotestiranjem utvrđeno da je za volan sjela s 5,19 promila u krvi, piše Telegram.

Na prvi pogled uopće nisu opazili da je potpuno pijana, jer je djelovala stabilno kada je izašla iz automobila, no ispostavilo se kako zapliće jezikom.

– Kada je izmjereno ovako visoko prisustvo alkohola u krvi, policajci su se začudili da je to uopće moguće. Pojedinci sumnjaju u instrument, ali tome nema mjesta – kazala je policijska glasnogovornica Vesna Vučić za portal Srpskainfo.

– Ista osoba, evidentirano je u policijskim dokumentima, prethodno je kažnjena zbog 3,5 promila alkohola u krvi, ali se očito nije promijenila. Nastavila je piti i voziti – dodala je.

Žena, za koju portal navodi kako je po zanimanju konobarica te kako “voli pisati poeziju i nostalgične tekstove”, morala je provesti noć u policijskoj postaji dok se nije otrijeznila. Uz to joj slijedi kazna u protuvrijednosti od 200 eura i dva mjeseca zabrane upravljanja motornim vozilima.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba