Održano posljednje ovogodišnje prvenstvo Hrvatske HTS-a

‘Mali triatlonci’ TK-a ˝Rudolf Perešin˝ u Kostreni – Kiara Hren pomela konkurenciju

Objavljeno: 26.09.2022. zagorjeinternational

Protekle subote u Kostreni je održano posljednje ovogodišnje prvenstvo Hrvatske prema kalendaru Hrvatskog triatlon saveza, i to u supersprint triatlonu. Utrka je to koju je prvotno trebao organizirati Triatlon klub ˝Rudolf Perešin˝ u lipnju u sklopu 21. Zagorskog triatlona, ali zbog, kako kažu tehničkih i financijskih razloga odustali su od te organizacije, tako da je umjesto njih organizaciju preuzelo Triatlon Klub ˝Rival˝ iz Rijeke.

– U pratnji svojih roditelja, naš klub su predstavljali naši tzv. ‘mali triatlonci’: Kiara Hren, Jana Hren i Dorian Dolić. Na startnoj listi bila je i Nika Kuhta koja je zbog prehlade odustala od nastupa na dan utrke. Utrku je odlično otvorila Kiara Hren sa ukupno pobjedom na akvatlonu u ženskoj konukrenciji kadetkinja U13 i U15. Nakon Kiare, startala je Jana Hren na supersprint triatlon utrci u ženskoj konkukurenciji gdje je ukupno zauzela 10. mjesto a u kategoriji juniorka U17 – 5. mjesto. I na kraju u muškoj konkurenciji u supersprint triatlonu, nastupio je naš Dorian Dolić (još uvijek kadet) i osvojio ukupno 16. mjesto a u kategoriji kadeta U15 – 3. mjesto – izvijestili su iz TK-a ˝Rudolf Perešin˝.

Rezultati utrka u Kostreni: https://my.raceresult.com/220410/results#0_40174A

– I sezona nam se još nastavlja i sljedeći vikend, gdje će na dugom triatlonu (1.9km plivanja, 90km bicikla i 21km trčanja)  u Zadru (Petrčane) predstavljati nas troje članova: Tomica Lešković, Romano Krstić i Vjeran Skupnjak – najavili su.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba