Netko tko ‘teži ka onome što je najbolje za kompaniju’

INA ZAPOŠLJAVA! Traži se osoba koja će, između ostalog, sprječavati pranje novca 

Objavljeno: 03.09.2022. VH

INA je objavila oglas za posao u kojem od budućih djelatnika traži ‘primjenu stručnosti u kontinuiranom praćenju unutarnjeg i vanjskog regulatornog okvira vezanog uz područje usklađenosti poslovanja s fokusom na pravo tržišnog natjecanja, međunarodne sankcije i sprječavanje pranja novca’. 

Pozicija koju INA želi popuniti zove se ‘Stručnjak za usklađenost poslovanja’, a mjesto rada je Zagreb.

– Ako tražite novu priliku u karijeri na kojoj ćete imati mogućnost profesionalnog usavršavanja u području usklađenosti poslovanja kroz identifikaciju pravnih rizika, provođenje internih istraga i praćenje regulatornog okvira – ovo je prava prilika za vas – stoji također u oglasu za posao. 

Budući djelatnik treba imati završenu višu stručnu spremu pravne struke, minimalno pet godina radnog iskustva s naglaskom na iskustvu u pravu tržišnog natjecanja, napredno znanje engleskog jezika u govoru i pismu te napredno poznavanje rada na računalu (Microsoft Office paket). Isto tako, istaknuto je da će se na ovom poslu najbolje pronaći oni koji ‘teže ka onome što je najbolje za kompaniju’.

Rok za prijavu je 9. rujna, a oglas se nalazi na portalu Moj Posao

Podsjetimo, USKOK i Policija su prošlog tjedna u zajedničkoj akciji uhitili pet osoba koje se tereti da su upravo INU, nezakonitim radnjama, oštetili za stotine milijuna kuna. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba