VINSKA VIZIJA BALKANA: ˝Nemoj više, brojali su mi ljudi, više od 100 čaša sam popio, to što meni nije ništa˝

“MALO”, ALI DOVOLJNO DA SE SVI OKRENU?! Vidno pijani Vučić ismijavao svoju savjetnicu koja mu je pokušavala oduzeti punu čašu vina, a on je ponižavao pred kamerama

Objavljeno: 02.09.2022. Marta Čaržavec

Pomalo nevjerojatan i ‘sramotan’ video objavljen je jučer ujutro u 8.41 na Twitteru novinara Aleksandra R. koji radi na news portalu ˝Feljton˝ uz opis ˝Pijani Vučić šikanirao svoju savetnicu, koja je pokušavala da mu otme čašu i da ga urazumi. Da pazi i da može napraviti skandal, pošto je bio vidno pijan… Vučić je oteo nazad njegovu čašu, a njoj rekao da se skloni od njega, kada ga je uhvatila pod ruku da ne padne…˝

Inače, ovo je snimka nastala za vrijeme televizijskog prijenosa, a srpski je predsjednik tijekom degustiranja na sajmu ˝Vinska vizija Otvorenog Balkana˝ u Beogradu gdje je bio i domaćin liderima iz Albanije, Sjeverne Makedonije i Crne Gore, govorio:

– Nemoj više, brojali su mi ljudi, više od 100 čaša sam popio, to što meni nije ništa – to je druga stvar, ja dolazim opet u subotu.

Vidno veseo predsjednik u jednom je trenutku, što je vidljivo pri početku videa, na svoj način šikanirao svoju savjetnicu za medije Suzanu Vasiljević koja mu je pokušala oduzeti čašu kako mi je vratila na štand ispred kojeg su se nalazili, govoreći ˝Samo ja da probam˝, međutim Vučić ju je uzeo natrag i nastavio ‘ulijevati’ vino u svoja usta.

– Ne, ne, ne – rekao je nakon toga Vučić uzimajući čašu od čovjeka iza štanda natrag u svoje ruke, pa je rekao:

– Ona se boji da sam pio previše, to je u redu.

Nakon toga, Vasiljević se nadovezala kazavši:

– Nisam uplašena već ga albanski premijer čeka…

Nakon toga, savjetnica je u jednom trenutku Vučića čak i pokušala uhvatiti za ruku, no on ju je ‘prostrijelio’ pogledom, nakon čega se ona odmaknula.

Podsjetimo još na kraju na slučaj finske premijerke Sanne Marin koju su do nedavno ‘razapinjali’ zbog partijanja i to van radnog vremena do te mjere da se podvrgnula testu na droge. Dodajmo još k tome kako je Vučić 20. kolovoza jednog od svojih ministara u aktualnoj Vladi poslao na odvikavanje u Moskvu kako bi se liječio u jednoj klinici.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba