Prijetio joj smrću prije samo 20-ak dana, pušten je uz zabranu prilaska i kontaktiranja...

MUŠKARAC (54) UBIO SUPRUGU (39) U BUTIKU: Pobjegao s mjesta događaja, a onda su ga pronašli mrtvog

Objavljeno: 31.08.2022. Marta Čaržavec

Jutros se u Novskoj dogodila tragedija kojoj pridjevi poput stravičan, šokantan, tužan, užasan nisu dovoljni kako bi je opisali. Naime, kako su nam potvrdili iz Policijske uprave sisačko – moslavačke, 54-godišnji muškarac ubio je svoju 39-godišnju suprugu u butiku na području grada Novske. Policija je alarmirana od centra 112, oko 8.07 sati, a slučaj o pronađem tijelu prijavljen je od treće osoba.

Iako su i policijski službenici i hitna u promptnom vremenu bili na terenu, ženi nije bilo spasa, a muškarac je, nakon što je počinio ubojstvo, s mjesta pobjegao. Policijska uprava sisačko – moslavačka potvrdila nam je navedene informacije dodavši kako se sumnja na nasilnu smrt, no ta će informacija biti stopostotna nakon očevida kojim rukovodi zamjenica županijskog državnog odvjetništva u Sisku u suradnji s policijom iz koje su nam još kazali kako trenutno ne raspolažu s puno informacija.

Ono što je najgore od svega jest da slobodno možemo reći kako je i zbog ovog slučaja kriv sustav, točnije propusti u njemu jer je ovaj slučaj vrlo sličan onom koji se nedavno dogodio u Gospiću. Podsjetimo, 36-godišnji muškarac je samo tjedan dan prije nego što je počinio ubojstvo svoje supruge, bio uhićen zbog dva kaznena djela prema njoj, protupravnog oduzimanja slobode i prijetnje ubojstvom, a nakon toga je pušten samo s mjerama opreza približavanja.

O današnjem zločinu, a na pitanje je li kao i u slučaju iz Gospića supruga prijavljivala svog supruga ranije, nažalost, odgovor iz policije nije bio nijekan. 39-godišnjakinja je svog supruga već ranije prijavljivala policiji i to posljednji put prije 20-ak dana nakon čega je 54-godišnjak završio u pritvoru. Ispitan, pušten je uz mjere opreza, zabranu prilaska žrtvi na 50 metara i zabranu kontaktiranja s njom.

– Policija je prilikom postupanja poduzimala sve radnje u svojoj nadležnosti, a zadnje postupanje je bilo 13. kolovoza kada je zbog kaznenih djela nametljivog ponašanja i prijetnji – kazali su nam iz sisačko – moslavačke policije.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba