Kako napreduje natječaj ˝Ulaganja u opće društvenu infrastrukturu i pokretanje, poboljšanje i proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo“?

˝LAG ˝Zeleni bregi“ u stalnom je kontaktu sa APPRRR-om po pitanju stanja administrativne obrade navedenog natječaja˝

Objavljeno: 29.08.2022. zagorjeinternational

Zbog kontinuiranih upita koji pristižu u LAG ˝Zeleni bregi˝ vezano uz natječaj ˝Ulaganja u opće društvenu infrastrukturu i pokretanje, poboljšanje i proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo“ danas je iz akcijske grupe stiglo priopćenje koje prenosimo u nastavku.

˝Temeljem učestalih upita, obavještavamo kako su sve projektne prijave i Odluke o odabiru projekta nakon njihove pravomoćnosti, a vezane uz V. LAG natječaj Tipa operacije 2.1.1. (7.4.1. PRR) ˝Ulaganja u opće društvenu infrastrukturu i pokretanje, poboljšanje i proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo“ proslijeđene Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju putem AGRONETA na administrativnu obradu s danom 17. lipnja 2022. godine.

Nakon administrativne obrade APPRRR izdaje Odluku o dodjeli sredstava ili Odluku o odbijanju Zahtjeva za potporu, stoji u priopćenju LAG-a ˝Zeleni bregi˝.

Podsjetimo, cilj je ovog projekta poboljšanje životnih uvjeta u ruralnim sredinama, doprinos atraktivnosti sela i njegovom razvojnom potencijalu za druge aktivnosti te poticanje rasta i društveno-ekonomske održivosti kroz potporu ulaganjima u osnivanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturu, te pripadajuću infrastrukturu, a raspoloživa EU sredstva iznose 5.482.679 kuna.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba