Sjećate li se ovog oglasa otprije neki dan? Priča je dobila sretan završetak

Josip se javio na Dinkin oglas i postao novi stanovnik Šarengrada! “Moj tata cvjeta od radosti”

Objavljeno: 18.08.2022. VH

Stanovnica Šarengrada Dinka Juričić je nedavno na svojem Facebook profilu objavila neobičan oglas u kojem je napisala kako nudi plaćeni smještaj, a uz to i podmirene režije te besplatnu hranu. 

– Nudim besplatan apartman na obali Dunava i plaćene režije umirovljenoj osobi koja se želi doseliti k nama u Šarengrad. Zauzvrat očekujem da mi jednom tjedno tri, četiri sata pripazi tatu da mogu skoknuti u Vukovar ili Vinkovce. Nudim i besplatnu hranu. Ako osoba zna kuhati i spremna je kuhati jednostavne ručkove za nas troje onda ima i besplatnu hranu – stajalo je u navedenom oglasu. 

Facebook, Dinka Juričić

Svega nekoliko dana nakon, Juričić je na Facebooku objavila fotografiju uz koju je napisala da je Šarengrad dobio novog stanovnika.

– Danas nam cijeli dan navraćaju prijatelji da upoznaju novog stanovnika Šarengrada. Tata i ja ga zovemo Josip,  ali pravo mu je ime Tito. A moj tata cvjeta od radosti što stalno imamo goste – napisala je Juričić. 

Podsjetimo, kako je napisala u originalnom oglasu, otkako je umro prijatelj njenog oca, slala je pisma udrugama umirovljenika i centrima za socijalni rad, a sve s ciljem da pronađe nekoga tko će par sati dnevno voditi brigu o njenom ocu. 

Ova je priča tako dobila lijepi završetak. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba