Ovaj se oglas definitivno ističe od ostalih

“Nudim besplatan apartman na obali Dunava i plaćene režije umirovljenoj osobi koja se želi doseliti k nama u Šarengrad”

Objavljeno: 15.08.2022. VH

U moru raznih oglasa na društvenim mrežama, ovaj kojeg donosimo posebno se istaknuo. Naime, jedna korisnica umirovljenoj osobi nudi apartman u Šarengradu, na obali Dunava, potpuno besplatno, a uz to, hrana i režije se također ne moraju plaćati. 

– Nudim besplatan apartman na obali Dunava i plaćene režije umirovljenoj osobi koja se želi doseliti k nama u Šarengrad. Zauzvrat očekujem da mi jednom tjedno tri, četiri sata pripazi tatu da mogu skoknuti u Vukovar ili Vinkovce. Nudim i besplatnu hranu. Ako osoba zna kuhati i spremna je kuhati jednostavne ručkove za nas troje onda ima i besplatnu hranu – piše u oglasu, a ispod stoji i broj telefona na kojeg se zainteresirani mogu javiti.

Autorica oglasa je Dinka Juričić koja ga je objavila i na svojem Facebook profilu. Kako je pojasnila, od kad je umro tatin prijatelj iz djetinjstva, ona konstantno šalje pisma udrugama umirovljenika i centrima za socijalni rad. 

– Od 32 poslana maila, samo su mi na dva odgovorili: da mi ne mogu pomoći jer se oni ne bave takvim stvarima. Neću komentirati, ali stidim se umjesto njih. Molim vas podijelite ovu objavu. Stižu jesen i zima koje će jamačno biti, ako ne hladnije, onda puno skuplje nego prošle. Sigurna sam da bi nekoga moj poziv da se doseli k nama baš usrećio – napisala je. 

Juričić je danas na Facebooku podijelila i da je oglas već urodio plodom, te da ovih dana iz Okučana stiže prva osoba koja je poželjela doći pogledati apartman i upoznati se, prije nego odluči hoće li se doseliti.

Facebook, Dinka Juričić

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba