Spasili ostatak hale i pogon tvrtke

VATRENA STIHIJA NA ŽITNJAKU: Vatrogasci nadljudskim naporima tijekom noći uspjeli lokalizirati požar, padali s nogu od napora

Objavljeno: 04.08.2022. zagorjeinternational

Sinoć navečer je na području zagrebačkog Žitnjaka planuo požar, a o njemu su se oglasili i iz Vatrogasne postrojbe Zagreb putem svoje Facebook stranice, kazavši da je požar skladišta na Žitnjaku tijekom noći lokaliziran.

-Požarom je zahvaćeno otprilike 70 x 70 kvadratnih metara hale s drvenim paletama i drugom, uglavnom kartonskom ambalažom. Trenutno su na terenu ostale još dvije postaje koje vrše dogašivanje. Ukupno je kroz cijelu noć, zajedno s zamjenama na intervenciji sudjelovalo čak 54 vozila sa 200 vatrogasaca, profesionalnih i dobrovoljnih, vatrogasaca INE i djelatnika Grada Zagreba, koji su u vrlo teškim uvjetima spasili ostatak hale i pogon tvrtke. Osoba za koju je bilo javljeno da je ozlijeđena, stradala je u prometu u blizini požara, pad s bicikla – napisali su, dodavši da su uz ovu intervenciju, skoro pa istovremeno, imali i nekoliko intervencija, manjih požara objekata, ali da je i sada u tijeku požar u ugostiteljskom objektu koji je izbio oko 6.21 sat.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba