TOP OD PROGRAMA NA DANIMA GRADA OROSLAVJA – spremaju se ogromna iznenađenja na ˝Ljetnoj pozornici Grada Oroslavja˝, a imate priliku osvojiti i novu ˝Kiju Rio˝

ŠIMUNIĆ: Ove smo godine manifestaciju odlučili podići na viši nivo kako bi se iskupili ljudima

Objavljeno: 15.07.2022.

˝Ljetna pozornica Grada Oroslavja˝ koja će zauzeti glavni oroslavski trg tijekom obilježavanja Dana grada u kolovozu predstavljena je od strane oroslavskog gradonačelnika Viktora Šimunića, direktorice Turističke zajednice Oroslavje Maje Šijan, Ane Gečević ispred ugostiteljstva ˝Oro Kerber˝ i direktorice Eko-flor plus-a Marijane Palijan.

– Nakon tri godine, što zbog pandemije što zbog financija nismo imali događanja. Mi u Oroslavju poznati smo da se na trgu događaju lijepe stvari i dođe nam jako puno ljudi iz cijelog Zagorja. Ove smo godine to odlučili podići na viši nivo kako bi se iskupili ljudima i imamo, usudio bih se reći, spektakularne Dane grada – najavio je Šimunić i otkrio ovogodišnje iznenađenje:

-Održat će se velika tombola koja sadrži oko 70 nagrada. Vrijednost tombole je preko 220.000 kuna, a osigurani su od strane sponzora. Prvu je nagradu osigurao Eko-flor-plus, a ona je nova ˝Kia Rio˝ – rekao je Šimunić i najavio nekoliko velikih koncerata na Oro trgu. Tako će 12. kolovoza nastupiti Hladno pivo, 13. Queen real tribute band, 14. Nina Badrić, a 15. kolovoza Kvartet Gubec.

Šijan je nadovezavši se, istaknula kako je tombola s prodajom krenula već danas po cijeni od 20 kuna i trajat će do 15. kolovoza do 18 sati, a izvlačenje kreće u 19.30. Pravila su objavljena i na web stranici Turističke zajednice, stranici Grada Oroslavja te na društvenim mrežama. Svi koji žele kupone mogu ih nabaviti u Turističkoj zajednici Grada Oroslavja, Gradskoj knjižnici i u oroslavskim ugostiteljskim objektima.

– Uz sva ova događanja koja će biti na centralnom trgu, mi smo se ispred Turističke zajednice potrudili da na više lokacija imamo program. Ovu godinu očekujemo još veću posjećenost nego prijašnjih godina zbog cjelokupnog programa. Očekuju nas brojne kazališne predstave koje će biti na tri lokacije, održat će se različite animacije za djecu koje će biti besplatne, tu su i ulični zabavljači koji će nas četiri dana zabavljati, likovne radionice za djecu, likovna kolonija mladih umjetnika pod vodstvom akademske slikarice Maje Vukine Bogović, pa i ˝Art & wine˝ koji je sad jako in – izdvojila je Šijan i dodala kako će oroslavske udruge organizirati tradicionalno druženje uz braniteljsku kotlovinu, šahovski turnir, gljivarijadu, izložbu gljiva i natjecanje u ribolovu.

Gečević je naglasila cilj cijele priče, a to je:

– Ponovno želimo vratiti jednu od najbolje posjećenih manifestacija u Krapinsko – zagorskoj županiji, a mi ćemo se s ugostiteljskim dijelom pobrinuti da sva četiri dana uživate u odličnoj hrani i piću. Program na Trgu počinje već u poslijepodnevnim satima, stoga dođite i vidimo se uskoro na Danima grada u Oroslavju.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba