˝Jeste li znali da po tome Hrvatska ima 422 puta više zaposlenih nego što ima stanovnika prema zadnjem popisu?˝

[VIDEO] HDZ-ovka u Saboru: U Republici Hrvatskoj imamo milijardu i 640 milijuna zaposlenih…. 

Objavljeno: 12.07.2022. Marta Čaržavec

Na današnjem izlaganju u Hrvatskom saboru saborska zastupnica iz redova HDZ-a Majda Burić svojih je ‘pet minuta’ iskoristila da govori o zaposlenima u Hrvatskoj, njihovim plaćama, rastu mirovina, pa između ostalog kazala citat koji ste pročitali u naslovu. Cijelu izjavu prenosimo u nastavku.

Saborska zastupnica HDZ-a Majda Burić u svom govoru u saboru izjavila je da Hrvatska trenutno ima milijardu i 640 milijuna zaposlenih.

– Poštovane zastupnice i zastupnici, s obzirom na rekordni broj zaposlenih od samostalnosti u Republici Hrvatskoj koji pokazuje rezultate od milijardu i 640 milijuna zaposlenih trenutno u Republici Hrvatskoj. S obzirom na također rekordno niski broj nezaposlenih, s obzirom na kontinuirani rast plaća, mirovina, svih ostalih socijalnih davanja, s obzirom na također očekivanu rekordnu turističku sezonu govorit ću upravo o hrvatskom turizmu – započela je svoj govor zastupnica Burić, inače rođena je 9. prosinca 1979. u Rijeci gdje je završila i Filozofski fakultet Sveučilišta (VSS – profesorica hrvatskoga jezika i književnosti), a mandatno razdoblje započelo joj je s 25. lipnjem prošle godine kao zamjenici zastupnika Tomislava Ćorića.

Video iz Sabora postao je viralan, svi ga dijele, razglabaju o ovom gafu, a na svom Facebook profilu podijelio ga je i svetonedeljski gradonačelnik Dario Zurovec uz opis ˝Gasi internet, raspuštaj Sabor, sve smo riješili˝.

– Dragi pratitelji, sve moje kritike prema nacionalnim politikama, odlukama, Vladi, upravljanju Hrvatskom, bile su apsolutno promašene. Prema riječima kolegice u Saboru, Hrvatska ima MILIJARDU I 640 MILIJUNA ZAPOSLENIH! Zahvaljujem kolegici gđi Burić na predočenju tog podatka. Živjeli smo svi u mraku do sada. Jeste li znali da po tome Hrvatska ima 422 puta više zaposlenih nego što ima stanovnika prema zadnjem popisu? Ako to nije razlog za slavlje, onda ne znam što je. S tolikim brojem zaposlenih, za Hrvatsku nema zime. Čestitam – napisao je Zurovec.

VIDEO: Facebook/Dario Zurovec

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba